ایمپلنت سینه
وقتی صحبت از بزرگ کردن سینه به میان می آید، اولین چیزی که به ذهن می رسد استفاده از پروتز سینه (ایمپلنت سینه) است. سینه ها یک ویژگی فیزیکی خاص برای بدن هر زنی هستند که بیانگر زنانگی، جنسیت و زیبایی هستند. وقتی اندازه و شکل آنها با بقیه بدن مطابقت نداشته باشد یا خیلی کوچک باشند، می تواند تأثیر منفی عمیقی بر عزت نفس یک زن داشته باشد. خوشبختانه، روشهای بزرگ کردن سینه برای بهبود ظاهر طبیعی سینهها و ایجاد ظاهری کاملتر و زیباتر در دسترس هستند. بزرگ کردن سینه با استفاده از پروتز سینه یکی از رایجترین روش هایی است که انجام می شود، زیرا نتایج چشمگیر و زیبایی را به همراه دارد. برای زنانی که در مورد سینههای خود احساس خوبی ندارند، بهره گیری از این روش شگفت انگیز و تغییر دهنده زندگی است. نیازی نیست کسی بداند که شما جراحی کرده اید! جراحی پروتز سینه میتواند ظاهری طبیعی و متناسب با اندام شما ایجاد کند و در عین حال عدم تقارن، کوچکی و شکل سینه را اصلاح کند.
هر آنچه که باید در مورد ایمپلنت سینه بدانیم
امروزه استفاده از پروتز سینه و جراحی های زیبایی طرفداران زیادی به خصوص در میان زنان پیدا کرده است. جراحی های زیبایی و پروتز سینه اغلب به درخواست بیماران انجام میشود. پروتز سینه یا ایمپلنت سینه نوعی سینه مصنوعی است که جایگزین تمام یا بخشی از پستان که برداشته شده، می شود و بازسازی سینه از طریق افزایش حجم آن صورت می گیرد. بیشتر پروتزهای پستان از ژل سیلیکونی نرم ساخته شده ساخته می شوند. آنها طوری ساخته شده اند که شبیه به شکل طبیعی پستان یا بخشی از پستان باشند.

چه کسانی باید ایمپلنت سینه انجام دهند؟
برای زنانی مبتلا به سرطان سینه که سینه آنها برداشته شده است، ایمپلنت سینه بهترین گزینه است. زنانی که سینه آنها به طور طبیعی از نظر اندازه و شکل با یکدیگر متفاوت است. زنانی که سینه آنها در حین حاملگی، شیر دهی و سوء تغذیه تحلیل رفته است. و یا خانمهایی که بافت سینه در آنها رشد نکرده است پروتز سینه گزینه ی مناسبی برای ترمیم سینه است. زنانی که سینه آن ها ضربه دیده و از بین رفته از پروتز سینه برای جایگزینی آن استفاده می شود و در نهایت برای خانمهایی که می خواهند سینه های آنها زیباتر و حجیم تر دیده شود از پروتز سینه استفاده می شود.
عمل جراحی پروتز سینه
خانم هایی که می خواهند پروتز سینه انجام دهند در یک جلسه مشاوره با پزشک جراح، مواردی همچون روشهای مختلف بزرگ کردن سینه و اندازه و نوع پروتز براساس شکل بدن فرد مشخص می کنند.انتخاب پروتز معمولا با توجه به پهنای سینه، ارزیابی پوشش نسج نرم سینه و بافت سینه صورت میگیرد. پروتز سینه به وسیلهی جراحی، در یک پروسهای یک تا دو ساعته تحت بیهوشی عمومی انجام میشود.
در جراحی پروتز سینه، جراح برای گذاشتن پروتز برشهایی را در سه محل زیربغل، هاله دور سینه، دور ناف یا چین زیر سینه ایجاد میکند. سپس پروتز را از بالا یا پایین عضلهی دیوارهی قفسه سینه وارد بدن میکند. بدن پروتز وارد شده را در جای خود نگه داشته و از جابهجایی آن زیر پوست جلوگیری میکند. در نهایت جراح، برش ها را پس از ثبیت پروتز در جای مناسب بخیه میزند. جراحی پروتز سینه برای مبتلایان به سرطان سینه بعد از بهبودی زخم جراحی و کاهش تورم که معمولاً شش تا هشت هفته طول می کشد، انجام می گیرد.

بهترین دکتر پروتز سینه
اشکال و اندازه پروتز های سینه
پروتز شما باید احساس راحتی کند ، فرم خوبی به اندام شما ببخشد و مطابق با رنگ پوست شما باشد. از نظرمیزان برجستگی پروتزهای سینه به سه نوع، Low profile یا پروتز با برجستگی کم؛High Profile یا پروتز با برجستگی زیاد؛ Ultra high profile یا پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد دسته بندی می شوند.و از نظر شکل ظاهری به دو نوع کلی پروتز سینه گرد (round)و پروتز سینه اشکی (آناتومیکال یا قطرهاشکی) تقسیم می شوند. پروتز سینه گرد برای برجسته تر نشان دادن سینه ها مناسب هستند. از سوی دیگر کسانی که میخواهند پروتز سینه بافت نرم و خوشفرمی داشته باشد معمولاً این پروتزهای گرد را انتخاب میکنند.
پروتز سینه قطرهاشکی نمای طبیعیتری دارد و برای کسانی که می خواهند سینه های آنها طبیعی به نظر برسد مناسب تر است و بهترین گزینه برای افرای است که دارای بافت سینهی خیلی کم هستند و یا کسانی که اصلا بافت پستان ندارند و سینههای آنها تخت و بدون شکل است و همچنین خانم هایی که دچار عدم تقارن در سینهها یا نقص ظاهری سینه هستند، پروتز سینه قطرهاشکی می باشد.
جنس و مواد تشکیلدهنده پروتز سینه
پروتزهای سینه از سه جنس سیلیکونی که ژل مانند است، آب نمکی و پروتز سینه ثابت یا تولید «Gummy Bear» میشوند. پروتزهای سینه آبنمکی گردهستند و با آبنمک استریل یا سالین پر شدهاند. پروتز سینه آبنمکی دارای جدارهای سیلیکونی و غیرقابل نفوذ هستند، از پروتزهای سیلیکونی سفتتر هستند، در صورت پارگی پروتز سینه تخت و صاف میشود و مایع درون آنها طی فرایندی طبیعی جذب بدن میشود چون این مایع بهطور طبیعی در بدن وجود دارد، پس مشکلی برای سلامتی ایجاد نمیکند.
پروتز سینه سیلیکونی از ترکیبات مختلف سیلیکون ساخته شدهاند و شبیه ژل چسبنده هستند. با توجه به شبیهتر بودن آنها به بافت سینه انتخاب اول خانمها است. علاوه بر این در صورت صدمه دیدن این پروتزها از بین نمیروند و ژلهای درون پروتز به فضای اطراف یا لایههای دیگر پروتز وارد میشوند.
درصورتیکه از پروتز سینه سیلیکونی استفاده کردهاید، معاینهی منظم توسط پزشک امری ضروری است. حداقل سن برای استفاده از پروتزهای سینه سیلیکونی ۲۲ سال است. اما اگر پروتزهای سینه Gummy Bear پاره شوند، به هیچ عنوان دچار تغییرات ظاهری نخواهند شد و از این جهت به آنها پروتزهای ثابت میگویند. این پروتزها در بدن بهجای گرد بودن، دارای شکل هستند و در قسمت پایین از برجستگی بیشتری برخوردارند. تراکم سیلیکون در این نوع از پروتزها بالاست و درنتیجه سفتتر هستند و به همین دلیل آسیبدیدگی در آنها کمتر است. بزرگترین عیب پروتزهای ثابت این است که برای قرار دادن این پروتزها نسبت به انواع دیگر باید برشهای بیشتری در پوست ایجاد شود.

هر آنچه که باید در مورد پروتز سینه بدانیم
آیا پروتز فقط برای سینه استفاده می شود؟
پروتز تنها برای سینه نیست بلکه کاربردهای دیگری نیز دارد. پروتز را می توان در افرادی که در اثر حادثه ای قسمتی از استخوان جمجمه یا قسمتی از استخوان حفره چشمش از بین رفته نیز استفاده کرد. پروتز در زیباسازی گونه نیز کاربرد زیادی دارد.
پروتز خارجی سینه
پروتزهای سینه خارجی نیازی به عمل جراحی ندارند. اگر چه در برخی موارد سبب حساسیت پوستی، خارش، تعریق و احساس گرما میشوند و احتمال افتادن و جدا شدن این پروتزهای سینه هم وجود دارد.
لیفت سینه با پروتز
لیفت سینه با پروتز یا پروتز ماستوپکسی یکی از روشهای بالا کشیدن سینه است. در این روش برای اصلاح افتادگی و بزرگ کردن سینهها از پروتز سینه استفاده میشود. این جراحی باید توسط متخصص مجرب پروتز سینه صورت بگیرد. در صورتی که این کار را به افراد تازه کار بسپارید ممکن است عوارضی برای شما به دنبال داشته باشد. مهم ترین کار برای انجام پروتز و لیفت سینه یافتن بهترین دکتر پروتز سینه است.
چه زمانی باید به لیفت سینه با پروتز سینه فکر کرد؟
بارداری، شیردهی، نیروی جاذبه زمین، افزایش یا کاهش وزن و افزایش سن میتواند شکل سینههای شما را تغییر دهد که معمولاً منجر به افتادگی و کاهش حجم میشود.
اگر ایمپلنت سینه به تنهایی نمی تواند آرئول را به اندازه کافی بلند کند، یا اگر اندازه سینه شما اجازه نمی دهد که به خودی خود بلند شود.
در چه صورتی بعد از عمل پروتز سینه به پزشک مراجعه کنیم؟
بعد از عمل جراحی پروتز سینه اگر فرد دارای علائمی مانند افزایش تورم و کبودی محل جراحی،افزایش قرمزی در محل برش جراحی،خروج ترشح بدبو یا زردرنگ از محل زخم یا خونریزی یا هماتوم از محل زخم که با فشار پانسمان بند نمیآید، داشتن احساس بیحالی و ضعف شدید و همچنین ددر شدید که با مسکن برطرف نمی شود،داشتن آلرژی نسبت به داروهای مصرفی یا عدم تحمل داروها، تب و درجه حرارت دهانی بالای ۳۸ درجه، احساس تنگی نفس، درد قفسه سینه یا ضربان قلب غیرطبیعی، باشد باید سریعاً به پزشک مراجعه نماید.
دکتر صفایی پیروز | بورد تخصصی جراحی عمومی ( ترمیمی - پلاستیک )